Text Size

Voor wie is permanente make-up geschikt:

  • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • Of gewoon een mooiere vorm of wat vollere wenkbrauwen willen hebben.
  • Moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  • Make-up loopt snel uit of blijft niet de hele dag zitten
  • allergisch zijn voor make-up 
  • Vollere of strakke lippen willen hebben
  • Veel aan sport doen
  • Contactlenzen of bril dragen 
  • Enz

Dan is een permanente de ideale oplossing. U ziet er altijd verzorgd uit in alle omstandigheden en u hoeft niet meer  bij te tekenen.

PMU kan zowel voor mannen als vrouwen

Wat is permanente make-up:

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal veilig pigment in een passende kleur, vlak onder de huidoppervlak aangebracht. Dit gebeurt in de lederhuid. Anders dan bij tatoeages, vervaagt de permanente make-up omdat deze minder diep wordt gezet. Gemiddeld blijft de PMU 2 tot 5 jaar mooi.

Waarom PMU bij ons:

* Noël Schilder heeft ruime ervaring 
* Gespecialiseerd in alleen PMU 
* Deskundig en eerlijk advies Gratis intake
* Elk jaar bijscholing
* Toepassing van veilige pigmenten en technieken

Behandeling:

U krijgt een intake gesprek de vorm en kleur worden gekozen die bij u past. Het wordt eerst voor getekend zodat u van te voren kunt zien hoe het wordt. U krijgt een verdovingsspray zodat het goed te doen is. Na de behandeling is de pigmentatie altijd wat donkerder dit vervaagd snel en deze kleur houd u. Er wordt altijd een tweede afspraak gemaakt dit zit bij de prijs in. Deze dient om de kleur weer bij te werken tot de kleur die gewenst is. Ook kan er eventueel nog een correctie/aanvulling op de vorm worden gebracht. U krijgt na verzorging en advies mee naar huis. De behandeling wordt zeer zorgvuldig en hygiënisch uitgevoerd en is gecontroleerd door de ggd. Voor iedereen is er een nieuwe naald!

Wenkbrauwen

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

 

 

 

 

Hairstroke

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Door middel van een techniek worden haartjes nagebootst. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode. Deze methode geeft een prachtig natuurlijk resultaat.

ShadowDenk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.


EyelinerEen permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt
hebben, onder dat u enige moeite hoeft te doen én met een lijn die onmogelijk kan uitlopen.
Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende
soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet. Bespreek met de
specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is. De duur van de
behandeling hangt af van de methode; de gemiddelde duur is tussen 1 en 1,5 uur.

 
INFRALASH

Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

GRAFICLINER

Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.

SMUDGY EYELINER

Smudgy eyeliner een uitgeschaduwde eyeliner, bestaande uit twee kleuren, die van donker naar licht lopen. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.


LIPPENHoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner, lipliner met shadow of fullips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

LIPLINER

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.LIPLINER MET SHADOW


Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

FULLLIPS

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Permanente make up 3D hairstroke mesjes techniekTarieven Permanente Makeup

 

Wenkbrauwen.      Nieuw Bijwerken
Hairstrokes 3D techniek €280,- €115,-
Shadow techniek.   €280,- €115,-
Eyeliner boven normaal €190,-   €115,-
Eyeliner  onder normaal €150,-   €115,-
Eyeliner onder en boven €250,- €125,- 
Eyeliner extra dik €190,-  €115,
Lashline boven  €170,-   €115,- 
Lashline  onder  €150,-  €115,- 
Lashline onder en boven  €250,-  €125,- 
Eyeliner duo kleur €235,- €125,-
     
Lippen    
Lipcontour / lipliner €280,- €125,-
Full lips / Voll. Ingekleurd €400,- €135,-
     
Beauty Spot €60,-  
Kleine tattoo In overleg  

 

 

                

   

 

                 

       

 

                     

                                   

 

 

Anbos
Maria Galland
Medcos
Magnetic